fbpx

Peter Krako

Ik ben Peter Krako, gitarist, zanger en eigenaar van Memories Uitvaartmuziek. Met een geweldige groep verschillende muzikanten onder mijn hoede verzorg ik in wisselende samenstelling live muziek tijdens uitvaarten.

Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met muziek, net als mijn oma, ooms en broers. Toen ik acht werd kreeg ik mijn eerste gitaar. Deze heb ik niet meer losgelaten; ik ben blijven zingen en muziek maken. Professioneel ben ik gestart nadat ik afstudeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

Al ruim 10 jaar speel ik voor artiesten als Willeke Alberti, Elske deWall, Glennis Grace, Gerard Joling, Nick & Simon en Xander de Buisonjé. Ik geef muziekles en treed vaak als solo muzikant op. Memories Uitvaart is ontstaan uit de grote vraag naar live muziek tijdens een afscheid.

Aisha Krako-Bransen

Als Vrijetijdsmanager weet ik welke rol beleving en gevoel kunnen spelen. Voor mij zijn het leven én de dood op een bewuste manier beleven belangrijke thema’s in mijn leven. Mijn interesse in de medemens én mijn liefde voor muziek vallen samen bij Memories Uitvaartmuziek.

Als contactpersoon voor onder andere families, uitvaartbegeleiders, zorgprofessionals en onze uitvaartmuzikanten, zorg ik ervoor dat de gewenste live muziek wordt uitgevoerd. Het is bijzonder mooi families geraakt worden door de klanken van live uitvaartmuziek.

Kun je je een uitvaart in stilte voorstellen? Muziek vertelt het verhaal dat soms zo lastig onder woorden te brengen is. Hoe mooi is het als een herinnering aan een verlies een beetje waardevoller gemaakt kan worden door live muziek?

Het is hartverwarmend om te voelen wat muziek en zeker live muziek teweeg brengt bij mensen in een verdrietige periode in hun leven. Ik ben enorm dankbaar dit te mogen doen en een mooie herinnering mee te mogen geven. Muziek helpt enorm bij de rouwverwerking. Peter Krako

0566 - 750 889 / 06 -118 73 772

info@memoriesuitvaartmuziek.nl

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, 👋
Hoe kan ik je van dienst zijn?