Aisha Krako-Bransen

Aisha Krako-Bransen

Als Vrijetijdsmanager weet ik welke rol beleving en gevoel kunnen spelen. Voor mij zijn het leven én de dood op een bewuste manier beleven belangrijke thema’s in mijn leven. Mijn interesse in de medemens én mijn liefde voor muziek vallen samen bij Memories Uitvaartmuziek.


Als contactpersoon voor onder andere families, uitvaartbegeleiders, zorgprofessionals en onze uitvaartmuzikanten, zorg ik ervoor dat de gewenste live muziek wordt uitgevoerd. Het is bijzonder mooi families geraakt worden door de klanken van live uitvaartmuziek.


Kun je je een uitvaart in stilte voorstellen? Muziek vertelt het verhaal dat soms zo lastig onder woorden te brengen is. Hoe mooi is het als een herinnering aan een verlies een beetje waardevoller gemaakt kan worden door live muziek?

Quote Aisha

"De mensen om je heen, de bloemen, de live muziek, het zijn allemaal elementen die het verdriet niet kunnen wegnemen. Wel geloof ik erin dat ze een afscheid mooier kunnen maken. Hierdoor ben je beter gewapend om de rouwarbeid beter aan te kunnen gaan."