Muziek bij rouw en gedenken

Troostmuziek

Troostmuziek biedt emotionele steun in moeilijke tijden zoals rouw en verlies. Het helpt gevoelens te uiten en verzachten en brengt herinneringen tot leven.


Variërend van kalmerende melodieën tot emotionele verbindingen, heeft troostmuziek een haast helende werking en versterkt het gevoel van verbondenheid. Muziek is een waardevolle aanvulling op herdenkingen en uitvaarten het biedt troost en steun aan rouwenden.

Koester de herinnering

Of je nu op zoek bent naar troostende muziek om te gedenken of hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste melodieën voor een uitvaart, bij Memories Uitvaartmuziek staan we klaar om je te begeleiden.


Ons team begrijpt de complexiteit van rouw en het belang van muziek tijdens deze periode. Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor ondersteuning, advies en de perfecte muzikale begeleiding voor jouw speciale momenten van herinneren en afscheid nemen.

Paardencoaching en rouw

Herinneringsbijeenkomst

Nabestaanden vinden troost in herinneringsbijeenkomsten, die op diverse locaties plaatsvinden. Of het nu in een crematorium, uitvaartcentrum, afscheidshuis, begraafplaats of verzorgingstehuis is, deze bijeenkomsten bieden een waardevolle gelegenheid om te delen, te herinneren en te steunen. Ze creëren een intieme sfeer waarin geliefden samenkomen om hun verlies te verwerken en kostbare herinneringen te koesteren.


Het delen van verhalen, het benoemen van de namen en het luisteren naar live muziek dragen bij aan een betekenisvolle ervaring, waardoor de overledene op een liefdevolle en respectvolle manier wordt geëerd. Zo wordt elke herinneringsbijeenkomst een uniek moment om te rouwen en om samen te zijn en de blijvende impact van een dierbare te vieren. Bij Memories Uitvaartmuziek staan we klaar om deze momenten speciaal te maken met passende muziek die de harten raakt en herinneringen levend houdt. Neem contact met ons op om jouw herinneringsbijeenkomst onvergetelijk te maken.

Midzomerviering

Nabestaanden herdenken hun dierbaren op Natuurbegraafplaats De Utrecht. Onder begeleiding van uitvaartondernemer Karen Admiraal van Buitengewoonafscheid wordt het een betekenisvolle bijeenkomst in de natuur. Live muziek, namen gezongen door onze harpiste, bloemen ter water gelaten, samen herinneren en samen koesteren. 

Herinneringsconcert impressie