Altijd live uitgevoerd

Als je kiest voor Memories Uitvaartmuziek dan kies je bewust voor live muziek. Omdat het je raakt en je verbindt met herinneringen aan hem, aan haar. Het is het verschil tussen het opzetten van een Spotify lijst (ook prachtig) of naar een live band kijken en luisteren. Soms zijn er uitzonderingen. Hieronder geven we een voorbeeld.

 

Jouw stem

Wanneer iemand ongeneeslijk ziek is en bezig is om zijn / haar eigen uitvaart te plannen dan wordt er ook nagedacht over de muziekkeuze. Neem gerust contact op met ons als het je wens is dat jouw stem terugklinkt tijdens de uitvaart. Wij hebben hier ervaring mee en het is voor de aanwezigen hartverwarmend om jouw, eventueel zingende, stem te horen.

Impressies live uitvaartmuziek

Bij leven

Ben je je eigen uitvaart aan het voorbereiden? Of sta je op het punt om voor een ander een keuze te moeten maken? Tijdens het voorgesprek, mèt of zonder uitvaartverzorger, bespreken we jouw muzikale wensen.

Tijdens de Uitvaart

Muziek tijdens de uitvaart brengt herinneringen naar boven. Van hem, van haar. En tijdens het afscheid er worden nieuwe gemaakt. Live uitgevoerde muziek zorgt voor nòg meer verbinding en waardevolle herinneringen.

Herinnering

“Voor altijd in ons hart”. Met deze gedachte worden overleden dierbaren herdacht. Wij verzorgen de live muziek tijdens het Herinneringsconcert, Gedenkdienst of Herinneringsbijeenkomst. Ook in de zorg.

0566 - 750 889 / 06 -118 73 772

info@memoriesuitvaartmuziek.nl