Live muziek tijdens de begrafenis of crematie

Melodieën van troost

Afscheid nemen zonder muziek is moeilijk voor te stellen, want stemmen en instrumenten dragen veel meer bij dan slechts een achtergrondgeluid tussen de sprekers.


Tijdens begrafenissen en crematies biedt live muziek diverse momenten om het afscheid te verrijken. Het stelt ons in staat om precies aan te sluiten bij de sfeer, waardoor een echt persoonlijke afscheidsceremonie ontstaat.

Live muziek op alle locaties

Ongeacht de locatie van de afscheidsceremonie, ons team staat klaar om de gewenste muzikale begeleiding te bieden, waardoor we bijdragen aan een memorabel en individueel afscheid.


We zijn flexibel en in staat om snel aan te passen aan uw wensen.

Hoe werkt het?

We begrijpen dat er veel vragen kunnen zijn als het gaat om welke uitvaartmuziek er allemaal mogelijk is. We helpen je graag op weg.

Kijk ook eens naar

Muzikaal Voorgesprek

Stel de live uitvaartmuziek samen op een persoonlijke manier

Muziek bij rouw en gedenken

In de rouwperiode draagt muziek bij aan waardevol herinneren

Wat anderen over ons zeggen..

Wow, wat is het altijd fijn samen te mogen werken met Memories Uitvaartmuziek! Heel professioneel, flexibel en kennis van zaken hebben Peter en Aisha. Ik ben 100% fan en hoop op een toekomst met vele fijne en mooie samenwerkingen.
Iede Hoorn - Iede Hoorn Uitvaartzorg
Peter heeft prachtig gespeeld op de begrafenis van onze oom.. Geen usb met muziek, maar live nummers die aan hem deden denken.. Memories heeft heel goed naar onze wensen geluisterd en alle nummers perfect uitgevoerd.
Nynke Landman
Gaat het over muziek dan zijn jullie het. Iedere keer weer sta ik versteld omdat het zo overtreffend is. Zowel het optreden als de grote dankbaarheid van families. Weten jullie als professionals wel hoe bijzonder het is wat jullie doen?
Jessica Monsma - Plotseling Verlies

Impressie live uitvaartmuziek