fbpx

PARTNERS

SAMEN VOOR EEN MOOI AFSCHEID

Wij werken graag samen met uitvaartverzorgers die de waarde herkennen van live muziek tijdens het afscheid nemen.

Hierdoor kunnen we samen en met muziek, nabestaanden helpen in hun rouwproces. We lichten enkele samenwerkingspartners toe.

Brokking & Bokslag Uitvaartbegeleiding

Wij vinden dat elk afscheid een weerspiegeling van een leven is en daarom is het vanzelfsprekend dat het afscheid een persoonlijke invulling krijgt. Hierbij begeleiden wij u en geven u suggesties. Wij bieden u alle ruimte om zelf actief mee te denken over het afscheid.
Wij nemen de zorg niet over, maar staan naast u. Het gaat om u en om uw familieleden. Ongeacht hoe de thuissituatie is. Wij nemen de tijd voor beslissingen en emoties en hebben daarbij aandacht voor alle betrokkenen. Aandacht, zorgvuldigheid en rust staan centraal in onze manier van werken.

Buitengewoonafscheid

Ben jij bezig met het regelen van je eigen uitvaart of met die van een dierbare en wil je dat alles klopt? Dat de afscheidsbijeenkomst in de sfeer is die voor iedereen vertrouwd is? En met aandacht de juiste keuzes worden gemaakt zoals locaties, producten en diensten die horen bij deze laatste reis?

Day to Day Uitvaartbegeleiding

Day to Day is opgericht door de zussen Daisy en Daniëlle. Wij zijn een moderne en toegankelijke uitvaartonderneming. Tijd is heel belangrijk wanneer een dierbare is overleden. Tijd nemen voor het afscheid, tijd en aandacht voor uw verdriet en verhaal. Wij staan u dagelijks bij in de voorbereiding van de afscheidsceremonie. Dat is waar Day to Day voor staat.

De Bies Uitvaartzorg

Elke uitvaart is uniek. Natuurlijk stellen wij je de gebruikelijke vragen en zijn er gebaande paden in begrafenissen en crematies. Maar wij vinden het fijn en belangrijk om samen met jou op een spontane en frisse manier te kijken naar hoe we dit verlies kunnen begeleiden.

Dela

Zodra een uitvaart geregeld moet worden, komt er een hoop op je af. In een korte tijd krijg je veel informatie en moet je veel keuzes maken. Heeft de overledene een uitvaartverzekering of was dit niet het geval? Wil je volledig de zorg uit handen geven aan een uitvaartverzorger of wil je zelf een aantal zaken regelen? En hoe weet je dan dat je niets over het hoofd ziet?

Heslinga Uitvaartzorg

Heslinga Uitvaartzorg staat voor persoonlijke begeleiding bij het verzorgen van een uitvaart. De uitvaartverzorger zal vanaf het moment van overlijden tot en met de uitvaart en daarna, het aanspreekpunt zijn voord de naasten en ondersteunt u bij al uw wensen.

Iede Hoorn Uitvaartzorg

Iedereen verdient een uitvaart die recht doet aan wie hij of zij was. Een waardig, eervol en persoonlijk afscheid. Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Vanaf het eerste moment ben ik (Iede) uw uitvaartverzorger en sta aan uw zijde tijdens deze moeilijke en roerige tijd. Samen met u en uw naasten kan ik helpen, adviseren en ondersteunen in de te maken keuzes. Zodat u niet alleen staat.

Jessica Monsma Uitvaartbegeleiding

Plotseling Verlies

Specialisatie: Afscheid na onnatuurlijke doodsoorzaak

Wanneer een dierbare komt te overlijden door suïcide, moord of een (verkeers)ongeluk, zakt de grond onder je voeten vandaan. Ik spreek helaas uit eigen ervaring. Hoe heeft dit kunnen gebeuren? Je zit met veel vragen. Als uitvaartbegeleider heb ik mij gespecialiseerd in gebeurtenissen als moord en zelfdoding. Vanuit deze specialisatie ben ik landelijk inzetbaar. Een plotselinge, onnatuurlijke dood maakt de manier van afscheid nemen anders. Misschien wel gecompliceerder. Emoties als woede, angst en wraak kunnen een rol gaan spelen.

Monuta

Na het overlijden van een dierbare komt er veel op u af. In korte tijd moet de uitvaart geregeld worden. Monuta neemt voor u de zorg uit handen en helpt u bij het regelen van de uitvaart. Wilt u meer weten over wat u meteen kunt doen na een overlijden? Bekijk dan onze checklist uitvaart regelen.

Westera Uitvaartverzorging

Het leven en de dood zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden.
Vroeg of laat breekt voor een ieder de laatste dag aan. Soms geheel onverwacht.

Op het moment dat u een dierbare verliest, is het voor u en andere nabestaanden een hele geruststelling als de zorg voor de uitvaart goed geregeld is. In zo’n periode is het immers uiterst moeilijk om helder te blijven denken en de juiste beslissingen te nemen over de uitvaart. Het is dan zo belangrijk dat u kunt terugvallen op een vertrouwde uitvaartonderneming die u de helpende hand biedt. Westera Uitvaartverzorging is zo’n onderneming. Een betrokken onderneming die u van het eerste tot het laatste moeilijke moment ondersteunt. Omdat de laatste zorg goed verzorgd moet zijn.

Yarden

Een begrafenis of crematie regelen is voor nabestaanden vaak moeilijk na een overlijden. In een korte periode moet er naast verdriet en emoties veel geregeld worden. Bovendien is er voor u en de nabestaanden weinig tijd om na te denken over belangrijke beslissingen. U wilt dus zeker zijn dat u de juiste beslissingen neemt en daarbij niets vergeet. Welke zaken dient u allemaal te regelen rondom een uitvaart? Om u hierbij te helpen heeft Yarden de belangrijkste zaken rondom het regelen van een uitvaart overzichtelijk op een rijtje gezet.

0566 - 750 889 / 06 -118 73 772

info@memoriesuitvaartmuziek.nl

Begin met chatten!
Hulp nodig?
Hallo, 👋
Hoe kan ik je van dienst zijn?