Peter Krako

Peter Krako

Eigenaar, gitarist/zanger

Ik ben Peter Krako, gitarist, zanger en eigenaar van Memories Uitvaartmuziek. Met een geweldige groep verschillende muzikanten onder mijn hoede verzorg ik in wisselende samenstelling live muziek tijdens uitvaarten.

Vanaf mijn jeugd ben ik bezig met muziek, net als mijn oma, ooms en broers. Toen ik acht werd kreeg ik mijn eerste gitaar. Deze heb ik niet meer losgelaten; ik ben blijven zingen en muziek maken. Professioneel ben ik gestart nadat ik afstudeerde aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen.

Al ruim 10 jaar speel ik voor artiesten als Willeke Alberti, Elske deWall, Glennis Grace, Gerard Joling, Nick & Simon en Xander de Buisonjé. Ik geef muziekles en treed vaak als solo muzikant op. Memories Uitvaart is ontstaan uit de grote vraag naar live muziek tijdens een afscheid.

Aisha Krako-Bransen

Aisha Krako-Bransen

Eigenaar, contactpersoon

Als Vrijetijdsmanager weet ik welke rol beleving en gevoel kunnen spelen. Voor mij zijn het leven én de dood op een bewuste manier beleven belangrijke thema’s in mijn leven. Mijn interesse in de medemens én mijn liefde voor muziek vallen samen bij Memories Uitvaartmuziek.

Als contactpersoon voor onder andere families, uitvaartbegeleiders, zorgprofessionals en onze uitvaartmuzikanten, zorg ik ervoor dat de gewenste live muziek wordt uitgevoerd. Het is bijzonder mooi families geraakt worden door de klanken van live uitvaartmuziek.

Kun je je een uitvaart in stilte voorstellen? Muziek vertelt het verhaal dat soms zo lastig onder woorden te brengen is. Hoe mooi is het als een herinnering aan een verlies een beetje mooier gemaakt kan worden door live muziek?

“Als uitvaartondernemer heb ik veel te regelen rondom de uitvaart. Ik vind het prettig dat ik één partner heb voor alle vragen en mogelijkheden over muziek: Memories Uitvaartmuziek!”

Monique

Vriendin Magazine

Vriendin Magazine

In magazine Vriendin vertellen wij over ons werk en wat we voor mensen kunnen betekenen.

Utopia TV

Utopia TV

Tijdens een Herinneringsbijeenkomst in het tv-programma Utopia verzorgen wij de live muziek.

‘Ik ben professioneel zanger/gitarist, bandleider en technicus. Onder andere bij artiesten als Willeke Alberti en Elske DeWall. Ook geef ik les en schrijf ik muziek voor theaterproducties. Als solomuzikant maar ook samen met onze andere muzikanten speel en zing ik op uitvaarten. Peter. 

Binnen ons team ben ik contactpersoon voor families en uitvaartondernemers én ben ik verantwoordelijk voor het muzikale management. Wanneer je op jouw moment meer informatie wilt over jouw wensen, alle opties en onze muziek, kun je met mij een afspraak maken.’ Aisha. 

0566 - 750 889 / 06 -118 73 772

info@memoriesuitvaartmuziek.nl