Live Uitvaartmuziek

Muziek opent harten en geeft troost, vaak al bij het horen van de eerste klanken. Live muziek doet nog iets extra’s met je, het laat je de muziek en de herinnering aan een muziekstuk beleven. Wij ervaren de positieve invloed van live muziek dagelijks, zowel bij een intiem samenzijn als bij een bruisend ‘vier-het-leven-begrafenis.

Meer Informatie

Wij als uitvaartmuzikanten geloven in een wereld waarin verbinding met elkaar vanuit het hart centraal staat. Onze manier van verbinden is via live muziek; onze passie!’ 

Peter & Aisha, Memories Uitvaartmuziek 

Memories Uitvaartmuziek, een groep muzikanten

Als getrouwd stel staan wij als team met veel passie aan het roer van ons bedrijf.

Met een diversiteit aan muzikanten, vormen wij een professionele groep musici, elk met een eigen genre en muziekinstrument, zoals piano, harp en gitaar. In verschillende samenstellingen kunnen we door heel Nederland muzikaal bijdragen aan een passende en waardevolle uitvaart. We spelen regelmatig op prachtige buitenlocaties, op het water of op het strand.

 

Live Uitvaartmuziek

‘Wij als uitvaartmuzikanten geloven in een wereld waarin verbinding met elkaar vanuit het hart centraal staat. Onze manier van verbinden is via live muziek; onze passie!’ Peter & Aisha, Memories Uitvaartmuziek

Voorgesprek

Ben je je eigen uitvaart aan het voorbereiden? Of sta je op het punt om voor een ander een keuze te moeten maken? Tijdens het voorgesprek bespreken we jouw muzikale wensen.

Uitvaart

Muziek tijdens uitvaart brengt herinneringen naar boven. En er worden nieuwe gemaakt. Live muziek zorgt voor nòg meer verbinding en waardevolle herinneringen. 

Herinnering

“Voor altijd in ons hart”. Met deze gedachte worden dierbaren herdacht. Memories Uitvaartmuziek verzorgt de muzikale bijdrage tijdens het Herinneringsconcert, Gedenkdienst of Herinneringsbijeenkomst. 

‘Ik ben professioneel zanger/gitarist, bandleider en technicus. Onder andere bij artiesten als Willeke Alberti en Elske DeWall. Ook geef ik les en schrijf ik muziek voor theaterproducties. Als solomuzikant maar ook samen met onze andere muzikanten speel en zing ik op uitvaarten. Peter. 

Binnen ons team ben ik contactpersoon voor families en uitvaartondernemers én ben ik verantwoordelijk voor het muzikale management. Wanneer je op jouw moment meer informatie wilt over jouw wensen, alle opties en onze muziek, kun je met mij een afspraak maken.’ Aisha. 

De pianiste heeft mijn dochter begeleid terwijl zij het Ave Maria zong. Mede hierdoor kon zij met een goed gevoel zingen tijdens de uitvaartdienst van haar oma. We zijn blij dat we hiervoor gekozen hebben.

Sander

Mijn moeder hield erg van Eva Cassidy, ik voelde gewoon haar aanwezigheid toen de zangeres begon te zingen. Dank jullie wel voor de prachtige bijdrage.

Debbie

“Doordat mijn broer wist dat hij kwam te overlijden, kon hij alles tot in de details voorbereiden. Via Facebook zag hij een filmpje en heeft zelf gebeld om de muziek te regelen op zijn crematie. Dit vonden wij eerst best confronterend, maar zijn blij dat het zo is gegaan, Hierdoor wisten we zeker dat de muziek klopte zoals Henk het had gewild.”

Pieter

Live muziek rondom het afscheid

✓ instrumentale pianomuziek bij binnenkomst van nabestaanden of de overledene

✓ zang en gitaar- of pianomuziek tussen de sprekers door

✓ muzikale begeleiding door een kind

✓ liederen gezongen door een koor

✓ vioolmuziek bij het graf

✓ live achtergrondmuziek bij het samenzijn ná de uitvaart

✓ akoestische gitaarmuziek op een natuurbegraafplaats of op het water