Video Aspect Ratio: 16:9

Live uitvaartmuziek

Voor een waardevol afscheid van je dierbare of jezelf

Bel direct met ons team 

Live uitvaartmuziek

Voor een waardevol afscheid van je dierbare of jezelf

Uitvaartmuziek uitkiezen kan ook anders

Muziek bepaalt de sfeer tijdens de begrafenis of crematie. Met live muziek maak je een uitvaart persoonlijk, uniek en respectvol.

Waarom live muziek?

Afscheid nemen kun je maar één keer doen. Ieder mens is uniek en verdient een persoonlijke begrafenis of crematie.

Alle muziekstijlen

Alle bandcombinaties

Alle muziekinstrumenten

Duo buiten uitvaart

Wat zijn de mogelijkheden?

Alle muziekgenres, muziekinstrumenten en bandcombinaties vind je bij ons onder 1 dak. Hiermee kunnen we altijd jouw muzikale wensen vervullen.

Voor wie is het bedoeld?

Iedereen die bezig is met het regelen van een uitvaart, kan contact met ons opnemen. Uitvaartprofessionals, familieleden of de persoon zelf die komt te overlijden.


Ik ga voor een uniek afscheid

Wat anderen over ons zeggen..

Wow, wat is het altijd fijn samen te mogen werken met Memories Uitvaartmuziek! Heel professioneel, flexibel en kennis van zaken. Elke uitvaart is weer anders. Ik ben 100% fan en hoop op een toekomst met vele fijne en mooie samenwerkingen.
Iede Hoorn Uitvaartzorg
Peter heeft prachtig gespeeld op de begrafenis van onze oom.. Geen usb met muziek, maar live nummers die aan hem deden denken.. Memories heeft heel goed naar onze wensen als familie geluisterd en alle nummers perfect uitgevoerd.
Nynke Landman
Jullie zijn muziek. Iedere keer weer sta ik versteld omdat het zo overtreffend is. Zowel voor het optreden als de grote dankbaarheid van nabestaanden. Hebben jullie wel door hoe bijzonder het is wat jullie doen?
Jessica Monsma Uitvaartbegeleiding

Hoe werkt het?

1.

Bedenken

Welke uitvaartmuziek is passend bij overledene?

2.

Bespreken

Contact met ons om de muziek te regelen

3.

Beleven

Ervaar de live uitvaartmuziek tijdens het afscheid

Wie zijn wij?

Memories Uitvaartmuziek is opgericht door Peter en Aisha Krako. Onze missie is om mensen met elkaar in verbinding te brengen. Dit doen we door middel van live muziek. Met onze uitvaartmusici door heel Nederland, zijn families gegarandeerd van live muziek op maat.