Video Aspect Ratio: 4:1

Zanger bij het afscheid

Een persoonlijk afscheid met live muziek

Ontdek de meerwaarde

Introductie

Time To Say Goodbye, Het Dorp en Sounds Of Silence zijn nummers die vaak worden uitgekozen tijdens de crematie of begrafenis. Op het moment dat deze of andere muziek live door een zanger wordt gezongen, ontstaan er een unieke belevenis die voor de nabestaanden waardevol is.

Waarom kiezen voor live zang

Peter thuisopbaring gitaar

Persoonlijk

De begrafenis of crematie is écht persoonlijk met een live zanger.

Uniek

Er is niemand zoals je dierbare. Een uniek afscheid hoort hierbij.

Herinnering

Een zanger zorgt voor een blijvende herinnering aan de uitvaart

Memories Uitvaartmuziek

Met ons bedrijf Memories Uitvaartmuziek bieden wij de mogelijkheid om echt het verschil te maken in afscheid nemen. De aanwezigheid van uitvaartmusici zorgt voor een beleving waar samenzijn en herinneren centraal staan. Ben je bezig om de uitvaart te organiseren voor jouw dierbare, als uitvaartprofessional of wellicht ben je bezig om vorm te geven aan jouw eigen afscheid? Wij staan voor jou klaar. Neem elke dag van de week contact met ons op. Elke muzieksmaak kunnen wij op alle binnen- en buitenlocaties en door heel Nederland verzorgen.

Een muzikale groet van Peter & Aisha Krako,

eigenaren Memories Uitvaartmuziek

Wow, wat is het altijd fijn samen te mogen werken met Memories Uitvaartmuziek! Heel professioneel, flexibel en kennis van zaken. Ik ben 100% fan en hoop op een toekomst met vele fijne en mooie samenwerkingen.

Iede Hoorn - Iede Hoorn Uitvaartbegeleiding

Peter heeft prachtig gespeeld op de begrafenis van onze oom.. Geen usb met muziek, maar live nummers die aan hem deden denken.. Jullie hebben heel goed naar onze wensen geluisterd en alle nummers perfect uitgevoerd.

Nynke Landman - Nabestaande

Als het gaat over de muziek dan zijn jullie de eersten aan wie ik denk. Iedere keer weer sta ik versteld omdat het zo overtreffend is. Dit geldt zowel voor het optreden zelf als de grote dankbaarheid van nabestaanden. Hebben jullie als professionals wel door hoe bijzonder het is wat jullie doen?

Jessica Monsma - Jessica Monsma Uitvaartverzorging

Wat houdt het in?

Klassieke en lichte muziek

De Steen, Tears In Heaven of een aria uit Die Zäuberflöte. Gezongen muziek neemt een prominente plaats in als het gaat om onze muzikale beleving.


Solo zanger met begeleiding

I Did It My Way of elk ander muziekstuk wordt door onze uitvaartzangers gezongen en begeleid door een piano, gitaar of ander instrument.


In een band

Op zoek naar een popband, zang duo of blackgospelkoor om het afscheid nóg persoonlijker te maken? Al onze uitvaartzangers zijn professioneel en kunnen op korte termijn nieuw repertoire voorbereiden.


Vrije muziekkeuze

Muziek is persoonlijk omdat het gaat om de herinneringen die je met elkaar hebt. Samen herinneringen is samen beleven. Alle soorten muziek kan bij ons gekozen worden als afscheidsmuziek.


Professionele uitvaartmusici

Lees meer over live uitvaartmuziek
Video Aspect Ratio: 4:1

Live uitvaartmuziek regelen?