Zorg met aandacht

In een verzorgingstehuis, verpleeghuis, hospice of afscheidshuis creëren wij waardevolle herinneringen met live muziek.

Voor de persoon in de palliatieve- of terminale fase betekent dit dat hij/zij kan genieten van de zelf uitgekozen muziek.

Ter nagedachtenis aan de personen die de afgelopen zes maanden zijn heengegaan, orgganiseren zorginstellingen veelal een herinneringsbijeenkomst. Live muziek brengt sfeer tijdens het stilstaan van oud-bewoners.

&#x2713 Live muziek bij het bed
&#x2713 Live muziek tijdens Herinneringsbijeenkomst

Verpleegtehuis

Muziek is belangrijk tijdens een afscheidsceremonie of tijdens een andere gelegenheid, bijvoorbeeld tijdens een muzikaal samenzijn in een verzorghuis.
Muziek verbindt mensen met elkaar, haalt herinneringen op. Herinneringen aan hem of aan haar of aan de tijd die jullie samen hebben gebracht. De klanken van live gespeelde muziek voegen nog iets extra’s toe..

Zingen en muziek maken verplaatsen luisteraars van onze live muziek naar wat een onbezorgde tijd leek, lang geleden. Mooie melancholische liedjes en klanken van zangers en zangeressen van toen brengen weggezakte herinneringen weer naar boven. Meezingen en meebeleven, het is dankbaar werk om voor deze groep te mogen spelen. Het is een mooi moment om vast te stellen welke muziek tijdens een afscheid voor elk van deze unieke mensen waardevol is.

Hospice

Tijdens een gedenkdienst of een herinneringsavond in een hospice of bij een crematorium worden overleden bewoners respectvol herdacht. Wij verzorgen tijdens deze diensten graag de live muziek. De muziek stemmen we af met de sprekers en alle andere onderdelen van een dienst.

Wil je meer weten over wat wij kunnen toevoegen aan de dienst die jij in je hoofd hebt?

Of ben je uitvaartondernemer en wil je weten welke opties we jouw familie kunnen aanbieden? Je kunt vrijblijvend contact opnemen om alle muzikale wensen te bespreken.

“Van te voren had ik niet kunnen bedenken hoe mooi het zou zijn om naar de Gedenkavond te gaan. Het personeel heeft mijn moeder tot op het laatste moment met liefde verzorgd. En het deed hen ook goed om met elkaar stil te staan bij de bewoners die er niet meer zijn.”

Monique

0566 - 750 889 / 06 -118 73 772

info@memoriesuitvaartmuziek.nl