Kies op een unieke manier jouw uitvaartmuziek uit 

Jouw zaken goed regelen in de laatste levensfase

Het Muzikaal Voorgesprek © 

Jouw dierbaren goed achterlaten

Afscheid nemen van het leven is emotioneel voor jou en de mensen om je heen. Het geeft rust als je de praktische zaken goed regelt en je het leven af kunt ronden. Muziek bepaalt in grote mate de sfeer van de afscheidsceremonie.


Samen gaan we antwoord geven op de vraag: “Welke live uitvaartmuziek klinkt er straks op mijn uitvaart?” 

Het moment van afscheid

Personen die kiezen voor een Muzikaal Voorgesprek, kiezen zonder uitzondering ook voor live muziek bij hun begrafenis of crematie. Dit komt omdat live muziek als steun wordt ervaren in deze periode van loslaten.  

In huiselijke kring

Met gitaar komen we bij jou langs in je vertrouwde omgeving. Bij jou thuis, in de hospice, verzorgingstehuis of bijna-thuis-huis.

Uitvaartmuziek bepalen

Een voorgesprek vindt plaats met de uitvaartondernemer, uitvaartbegeleider of geestelijk medewerker. Hierin bespreek je jouw uitvaartwensen zoals een locatie, het vervoer en andere zaken.


Wat wij bieden is het Muzikaal Voorgesprek, wat betekent dat we jouw keuze van live uitvaartmuziek bepalen.  

De wens was Italiaanse muziek

'Een verlangen wordt werkelijkheid'

Voor wie bedoeld?

Jezelf

Denk jij na over je eigen afscheid en hoe het eruit mag komen te zien? Op het gebied van live muziek denken we graag met je mee. Zo wordt jouw afscheid een memorabel moment.

Uitvaartprofessionals

Voor Uitvaartbegeleiders, uitvaartondernemers, ritueelbegeleiders, uitvaartsprekers en geestelijk medewerkers die families begeleiden met het organiseren van de uitvaart.

Families

Voor familieleden en vrienden die de begrafenis of crematie van hun dierbare vorm aan het geven zijn in de week na het overlijden. Met of zonder tussenkomst uitvaartbegeleider.

Waardevol voor jou


Wat is een Muzikaal Voorgesprek?

  • Een uniek samenzijn met je dierbaren.
  • Persoonlijke begeleiding in het kiezen van de juiste muziek. 
  • Rust voor jou, je familie en vrienden omdat je jouw zaken goed regelt. 
  • De grenzeloze keuze aan live muziek tijdens het afscheid. 
  • Herinneringen koesteren en een verdieping aan de uitvaart.
Bij de woorden “Islands in the stream.” begonnen mijn moeders ogen te glinsteren. We zagen er in eerste instantie tegenop want het leek mij en mij broer te emotioneel nadat we 8 maanden geleden ook al mijn vader hadden begraven. Toch bijzonder dat we het gedaan hebben. Onze dank ik groot! 
Linda van Nooren
We wisten al heel lang dat het afscheid van moe eraan zat te komen. Toch waren we overdonderd door de snelheid waarmee haar begrafenis steeds dichterbij kwam. Ze was niet bij uitstek een muziekfan maar kon de muziek van Robert Long wel erg waarderen. Mijn jongste broertje wilde graag gitaarmuziek en dat dit live kon heeft ons als familie goed gedaan. Dank je wel Peter. 
Annemieke van Stralen-Noorman 
De kennismaking met Peter was direct al goed. Mijn vader hield erg van muziek dus hoorde een privé concert er gewoon bij. We hebben zelfs nog gelachen om mijn pa’s flauwe grappen. Best uitzonderlijk dat de laatse weken van mijn vader ook mooie momenten kende. We hadden het voor geen goud willen missen. 
Johannes de Vries 

Professionele uitvaartmusici

Lees meer over de live uitvaartmuziek