Live uitvaartmuziek

Aandacht voor een persoonlijk afscheid

Het belang van een persoonlijk afscheid krijgt steeds meer aandacht. Live uitvaartmuziek speelt hierin een cruciale rol.

Bij Memories Uitvaartmuziek laten we zien hoe live muziek een begrafenis, crematie of herinneringsbijeenkomst kan verrijken, en zorgen we voor een troostende en onvergetelijke ervaring.

Muziek geeft troost en houdt dierbare herinneringen dichtbij. Een impressie van ons bedrijf in de media. 

Deathfluencers

De dood mag ook worden gevierd, vinden ‘deathfluencers’. Ze stimuleren mensen anders na te denken over het ultieme afscheid. Met YouTube-cursussen, uitvaartfoto’s op Instagram en doodsdiners.

Lionsclub Oostergoo

Als lid van Lionsclub Oostergoo deel ik graag de waarde van live uitvaartmuziek. Het biedt troost, creëert een persoonlijke sfeer en maakt het afscheid bijzonder. Deze muzikale ervaring raakt diep en eert dierbare herinneringen op een unieke manier.

NRC

De muziek is voor de overledene, maar ook voor de nabestaanden. Livemuziek neemt het verdriet niet weg, maar kan veel troost bieden. Door samen te luisteren en herinneringen op te halen, ontstaat een diepere verbinding en wordt het afscheid een bijzonder, troostrijk moment.

Van luchtvaart naar uitvaart

Iede Hoorn en Aisha Krako-Bransen maakten de overstap van de luchtvaart naar de uitvaart. Waar ze eerst mensen kort en intensief ontmoetten tijdens vluchten, begeleiden ze nu bij het afscheid vanuit een diepere verbinding. Hun missie: de dood bespreekbaar maken, rouwverwerking ondersteunen, en laten zien dat een afscheid ook licht en waardevolle momenten kan bevatten.

YouTube-kanaal Memories Uitvaartmuziek

Via ons YouTube-kanaal zijn muzikale impressies te bekijken. Ook vind je hier onze podcast ‘Dansen met de Dood’.